Thursday, August 18, 2016

Regimul Hotelier si Vacantele de Succes

Vacantele reprezinta pentru multi dintre noi, cea mai frumoasa perioada a anului, astfel ca ajungem sa le planificam chiar si cu cateva luni inainte pentru a ne asigura ca avem parte de cele mai bune preturi la hoteluri si pensiuni. In schimb, rezervarea unei camere cu cateva luni inainte este destul de riscanta, intrucat aproape intotdeauna este nevoie de platirea unui avans, iar vremea instabila poate reprezinta o problema si chiar periclita bucuria unei vacante.

Solutia

Pe de alta parte, daca se lasa totul pe ultima suta de metri, sunt sanse foarte mari sa nu mai gasim
niciun loc de cazare, fapt care reprezinta o problema si mai mare. Cu toate acestea, totul este mult mai usor pentru toti cei care apeleaza la regim hotelier prin e-stabil. Cel mai mare avantaj este faptul ca preturile sunt mult mai scazute decat la hoteluri si pensiuni, iar oaspetii ajung sa faca economii semnificative. Mai mult decat atat, acest sistem nu este inca atat de popular, fiind totusi intalnit in cele mai multe orase ale tarii, iar disponibilitatea unui apartament nu va reprezenta o problema in nicio perioada a anului.

Zone bune

Nu trebuie omis faptul ca, de regula, acestea sunt localizate in zone atractive pentru turisti, in apropiere de cafenele, cluburi, mall-uri, potrivite pentru cei tineri, dar si biserici, catedrale, muzee, diferite monumente, pentru cei care isi doresc sa viziteze respectivul oras.

Ideal pentru familii

Regimul hotelier este ideal pentru cei care calatoresc alaturi de familie, intrucat toti membrii se pot caza in acelasi apartament, fiind mult mai confortabil decat la hotel, unde ar fi trebuit sa se inchirieze doua sau mai multe camere. Parintii se pot bucura de toata intimitatea si odihna de care au nevoie in vacanta, iar copiii au la dispozitie propriile camere in care se pot juca in liniste.

No comments:

Post a Comment