Thursday, August 18, 2016

Regimul Hotelier a aparut si in Bacau

Regimul hotelier este foarte des intalnit in ultima vreme in cele mai multe orase ale tarii, dupa ce in strainatate este popular de mai multi ani. Astfel, oricine se poate orienta catre cazare last minute Bacau atunci cand are nevoie si se bucura de preturi mult mai avantajoase decat cele ale hotelierilor.

Intimitate

Cu siguranta ca oricine isi doreste sa aiba parte de intimitate atunci cand se cazeaza undeva, insa la hoteluri si pensiuni acest aspect nu poate fi promis, intrucat cameristele par ca isi gasesc de lucru in cele mai nepotrivite momente pentru unii turisti. Astfel, datorita regimului hotelier, oricine se poate bucura de intimitatea de acasa.

Confort

Mai mult decat atat, se pot gasi apartamente care promit acelasi confort specific propriilor locuinte. Asadar, bucataria proprie cu siguranta ca reprezinta un avantaj semnificativ, ce permite ca lista economiilor sa continue prin gatirea la orice ora a celor mai gustoase alimente, fara a mai apela la restaurante. De asemenea, aerul conditionat este ideal atat vara pentru racire, cat si iarna pentru incalzire, in timp ce televizorul led este potrivit pentru cei care isi doresc sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla, iar internetul wireless reprezinta un bonus.

Preturi grozave


Cei care se orienteaza catre cazare last minute Bacau sau in oricare alt oras al tarii, se bucura de tarife mult mai avantajoase ca la hotel. De exemplu, pentru un apartament cu doua camere, pot plati 140 de lei pe noapte, iar acesta poate gazdui 4 persoane in conditii foarte bune. In acest caz, tariful daca se imparte egal, inseamna 35 de lei de persoana, suma modica, in comparatie cu tarifele practicate de hotelieri pe toata durata anului. Nu trebuie omis faptul ca suprafata apartamentelor este mult mai mare decat cele ale camerelor de hotel, iar oaspetii se bucura de un grad ridicat de confort.

No comments:

Post a Comment