Monday, July 4, 2016

Un lucru important de stiut despre dezinsectie



Dezinsectia reprezinta actiunea ce are ca scop eliminarea si combaterea, printr-o serie de mijloace, a insectelor de orice fel, regasite in orase sau zone rurale. In functie de rolul si scopul utilizarii ei, dezinsectia este de mai multe feluri.

Aceasta este cel mai frecvent folosita in zonele urbane pentru prevenirea aparitiei insectelor, iar procedura poarta numele de dezinsectie profilactica si se realizeaza dupa anumiti parametri. Un alt scop, este cel de eliminare al insectelor deja aparute. Dezinsectia curativa sau de eliminare include mai multe etape in functie de o serie de factori precum gravitatea infestarii. Ambele tipuri de dezinsectie sunt solicitate des chiar si in marile orase, precum Bucurestiul.

Deoarece fiecare dezinsectie presupune mai multe procedee complicate, care trebuie facute dupa anumite criterii, este indicat sa solicitati ajutorul unei companii de dezinsectie Bucuresti.

Generalitati

Un lucru important de stiut despre dezinsectie este acela ca aceasta poate fi uneori inutila in anumite zone deja infestate cu insecte. O firma specializata va sti ca in aceste cazuri trebuie eliminat in primul rand focarul care a dus la aparatia insectelor, iar mai apoi trebuie efectuata procedura propriu zisa. In ceea ce priveste problema gandacilor din apartamente, nu este suficienta dezinsectia numai in acestea. Pentru a scapa pentru o perioada mai lunga de taratoare, trebuie curatat, dezinfecta, iar mai apoi realizata dezinsectia in subsoluri si pe scara. 

Trebuie avuta mare atentie la substantele pe care le folosim, deoarece gandacii pot deveni imuni la acestea, iar inlaturarea lor se va face cu dificultate mai tarziu. De asemenea, insectele apar daca le sunt oferite conditii care sa le favorizeze dezvoltarea si inmultirea, iar apa, locurile intunecate si hrana reprezinta factorii care atrag insectele. Cu toate acestea nu se poate elimina umezeala dintr-un subsol sau hrana dintr-o fabrica de alimente, iar din acest motiv dezinsectia trebuie facuta mai frecvent.









No comments:

Post a Comment