Saturday, May 14, 2016

Stickere pentru pereteIn ziua de azi stickerele de perete sunt din ce in ce mai des folosite in locuinte, clinici private, apartamente, spatii comerciale etc. De asemenea, popularitatea acestora se afla intr-o continua dezvoltare datorita numarului ridicat de avantaje promise, precum estetica grozava si aplicare cu usurinta.

Vedere realista

Daca se pune problema compararii acestor articole de decoratiune cu cele traditionale precum zugravirea unei incaperi, de departe stickerele de perete promit mult mai multe avantaje ce merita luate in calcul. In principal, oamenii prefera varuirea incaperilor anual pentru a mentine aspectul placut al camerelor, iar stickerele sunt adesea trecute cu vederea. Insa este foarte clar ca este mult mai costisitoare zugravirea unei camere, necesita mai mult timp, mai mult disconfort si exista mai multe riscuri.

Fii practic

Tot ce trebuie sa faci este sa indepartezi folia de protectie a stickerului si sa il aplici pe acesta pe peretii alesi. Toata treaba de decorare poate dura de la cateva minute, pana la cateva ore, in functie de suprafata incaperii ce se doreste a fi infrumusetata.

Stickerelede perete reprezinta o solutie ideala in special pentru cei mici, deoarece acestia sunt cei mai incantati de ideea de a-si putea personaliza camerele si sa fie inconjurati de multe desene variate. De asemenea, datorita faptului ca stickerele se pot dezlipi cu usurinta si tot la fel de usor sa se inlocuiasca cu altele, oricand se pot pastra tendintele perioadei pentru a avea o incepere autentica.

Stickerele sunt destinate doar peretilor?

Cu siguranta nu. Acestea pot fi aplicate pe orice suprafata dreapta cu scopul de a-i schimba instant aspectul. De exemplu, o solutie ideala o reprezinta infrumusetarea interiorului sifonierului celor mici, care poate fi personalizat cu cele mai indragite personaje de desene animate. De asemenea, ori de cat ori se doreste, stickerele se pot inlocui, fiind asadar potrivite si pentru usile dormitoarelor, oglinzi, biblioteci, cutii etc.

No comments:

Post a Comment