Wednesday, May 18, 2016

PVC-ul este unul dintre cele mai populare materialePVC-ul este unul dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea usilor si ferestrelor, fiind ales atat in mediul privat, cat si cel comercial. De asemenea, montajul tamplariei PVC este un proces usor de efectuat, iar in comparatie cu alte tipuri de tamplarie, precum lemnul sau aluminiul, PVC-ul promite alte cateva avantaje: economie, izolare termica si fonica, aspect placut si mentenanta usoara.

Economie

In mod normal locuintele pierd pana la 40% din caldura din cauza tamplariei montate ineficient. Calitatea PVC-ului si montajul profesionist asigura ca pierderea sa fie de doua ori mai mica, pentru a se face economii importante la energie.

Izolare

Gradul de izolare termica al ferestrelor din PVC depind in functie de tipul sticlei, grosime si distanta dintre panouri, in timp ce pentru a se obtine rezultate grozave din punct de vedere al izolarii fonice, unele tipuri de PVC au chiar si pana la 6 profile incorporate in sistem.

Estetica

Tamplaria PVC este foarte populara si datorita faptului ca se poate modela in functie de ultimele trenduri ale domeniului. Eleganta este asigurata de produsele din PVC, iar materialul permite diferite configurari pentru design-ul interior al unei locuinte sau al unui spatiu comercial. Cele mai comune culori sunt albul sau nuante care imita lemnul, insa acestea se aleg in functie de preferinte si spatiul in care urmeaza a avea loc un montajul de tamplarie PVC.

Mentenanta

Pentru a intretine ferestrele si usile din PVC nu este nevoie decat de folosirea unei carpe sau unui burete pentru stergerea ocazionala a prafului si mizeriei, insa unii specialisti recomanda si folosirea de detergent sau sapun in cadrul acestui proces. In schimb, anumite tipuri de detergent nu este recomandat pentru suprafetele din sticla sau plastic, in caz contrar produsele se pot deteriora. Daca se respecta sfaturile specialistilor, atunci tamplaria din PVC va rezista chiar si cativa zeci de ani.

No comments:

Post a Comment