Sunday, December 20, 2015

Te-ai gandit vreodata ca poti lucre in Romania pentru 10.000 de dolari in fiecare luna ?



                     Te-ai gandit vreodata ca poti lucre in Romania pentru 10.000 de dolari in fiecare luna ? Te-ai gandit macar ca frumusetea ta poate fi calea spre un job foarte usor si minunat ? Studioul de videochat Playade iti ofera posibilitatea de a lucre intr-un colectiv de profesionisti. Alaturi de celelalte fete poti face o echipa pe cinste. Noi te putem ajuta ca sa castigi foarte multi bani si iti putem oferita toate conditiile necesare. Oferim fetelor interesate de oferta noastra transport gratuit si apartamente in Centrul Orasului Iasi. Nu conteaza daca esti dintr-un oras indepartat, noi iti putem oferi cazare si iti respectam integritatea. 

             Ai un fizic de invidiat si baietii iti fac adesea comentarii si propuneri. Prietenele tale sunt ividioase si uneori cedeaza si iti fac foarte multe comentarii. Pe piata din Romania acest job are o imagine negative din cauza presei care a abuzat de acest subiect. Totul este absolut legal iar pe cartea ta de munca garantam ca nu va aparea cuvantul videochat deoarece nu vrem sa te simti stanjenita. Prioritatile noastre sunt protectia ta si un profit cat mai mare atat pentru tine cat si pentru noi. Cemerele in care vei lucra sunt foarte elegante si curate si le poti vedea pe site-ul nostru unde iti poti depune si cererea de inscriere : www.playade.ro.

 Nu fii timida si incearca. Noi iti garantam o imagine imaculata si un viitor foarte fericit. De asemenea, aici poti invata mult deoarece se tin traininguri destul de des si echipa noastra de profesionisti de poate ajuta si indruma ca sa inveti o limba straina. Astfel, cunoscand o limba straina, poti castiga mult mai multi bani si poti ajunge in fruntea fetelor care lucreaza la noi. Ce mai astepti ? Inscriete si nu vei regret deoarece oferta noastra este in favoarea viselor tale !

No comments:

Post a Comment