Sunday, July 5, 2020

Vezi aici cum se schimba ecranul la iPhone-ul tau


Cel putin o data in viata ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi sa avem parte de nefericitul eveniment de a ni se sparge ecranul de la iPhone. Cum procedam intr-o astfel de situatie? Evident trebuie sa ducem telefonul intr-un service iPhone. In ceea ce priveste alegerea service-ului, aceasta alegere depinde strict de tine dar, de preferat este sa apelezi la un service iPhone deoarece doar astfel vei avea garantia calitatii reparatiei unui produs Apple.

Un astfel de service vei gasi in Bucuresti, respectiv PrestigeGSM, iar tot ce iti ramane de facut este sa iti lasi telefonul in grija angajatilor, iar acestia se vor ocupa de rezolvarea diferitelor probleme deoarece aici sunt executate doar reparatii iPhone. Avantajele unui astfel de service sunt net superioare comparativ cu alte service-uri intrucat folosesc doar tehnologie si echipamente care sunt compatibile cu Apple.

Pe de alta parte, cheltuielile, timpul de reparatie si totodata modul de reparatie vor fi mult mai mari daca reparatia se va efectua in afara unui service iPhone. In plus, PrestigeGSM ofera si alte facilitati, printre care timpul de reparatie de doar 20 de minute si posibilitatea de a trimite telefonul defect prin curier daca iti este imposibil sa te deplasezi.

Un alt plus este generat prin simpla comparatie cu service-urile mici, deoarece acestea nu au un acces facil la piesele originale de iPhone.

Toate serviciile oferite de PrestigeGSM sunt de cea mai buna calitate si se pot adapta oricaror situatii deoarece service-ul functioneaza doar cu profesionisti care se bucura de o vasta experienta, iar aparatura din service este moderna si de cea mai inalta calitate. Dintre reparatiile asigurate de PrestigeGSM mentionam: repararea display-ului sau inlocuirea acestuia, inlocuirea capacului din spate sau a carcasei, repararea touchscreenurilor sau a butoanelor, inlocuire ecran iPhone 7, cat si alte modele iPhone. Daca vei alege PrestigeGSM vei economisi bani si timp. Alt avantaj esential este modul transparent de lucru, astfel ca vei sti in orice moment ce se intampla cu iPhone-ul tau.
Orice persoana care detine un iPhone nu va regreta ca si-a adus telefonul la PrestigeGSM, pentru ca doar aici va beneficia de reparatii profesioniste, de cele mai bune piese de schimb, de cei mai buni specialisti care s-au confruntat cu situatii similare, de un timp scurt de reparatie si de costuri accesibile care vor reflecta atat piesele cat si manopera.

Nu ezita sa apelezi la PrestigeGSM pentru ca iPhone-ul tau sa devina functional cat mai repede, pentru ca doar aici te vei bucura de toata atentia si de cele mai profesioniste echipe de specialisti.
In concluzie, PrestigeGSM ofera cele mai bune reparatii pentru modele atat de pretentioase precum iPhone.



No comments:

Post a Comment