Tuesday, November 5, 2019

Unde putem utiliza peretii interiori din gips carton?


Peretii interiori din gips-carton sunt o alegere inteleapta cand avem nevoie de compartimentari sau recompartimentari rapide, eficiente, care arata bine. Gips-cartonul e un material cu o flexibilitate mare, se gaseste foarte usor la preturi bune, punerea in opera e simpla, se poate folosi in diverse aplicatii pentru spatiile de birouri. Sunt mai multe zone in care putem sa utilizam pereti interiori din gips carton in cadrul unui spatiu, de la toalete pana la holuri, zonele de primire a clientilor. In cazul toaletelor peretii din gip-carton sunt utili pentru delimitarea acestora, pentru despartirea cusetelor si pentru a asigura o intimitate cat mai buna celor care folosesc toaleta. Izolarea fonica si termica asigura o atmosfera confortabila, in caz de incendiu sau de umezeala excesiva peretii nu pun probleme, putem avea mai multe tipuri de pereti in aceeasi zona a toaletelor. Peretii interiori de la toalete vor fi suficient de grosi pentru a putea avea si accesoriile tipice pentru toalete, se vor monta rapid si vor permite remodelarea si schimbarea totala a compartimentarii intr-un timp relativ scurt.
Holurile din spatiul destinat birourilor pot avea si ele pereti interiori din gipscarton, aici se pot folosi pentru a ascunde fire sau tevi, instalatii de iluminat, pentru a separa zone de acces catre alte spatii destinate curateniei, de exemplu. Cum holurile reprezinta spatii mici dintr-o cladire de birouri, peretii din gips-carton se vor potrivi in zona respectiva pentru ca sunt subtiri, sunt usor de aranjat si nu ocupa mult din spatiul aflat la dispozitie.
Zonele de primire a clientilor pot fi compartimentate sau recompartimentate si ele cu ajutorul peretilor din gips-carton, putem stabili locuri de asteptare, zone speciale de recreere, zone in care clientii pot sa se relaxeze cat isi asteapta randul la audienta, de exemplu. Peretii din rigips delimiteaza practic receptia de zona de asteptare pentru invitati, clienti, pot asigura intimitate si o asteptare mai relaxata intr-o zona bine conturata si primitoare.
Pentru birouri, peretii interiori despartitori din gips-carton pot asigura o compartimentare eficienta, fiecare birou va fi delimitat de peretii din gips-carton in asa fel incat spatiul oferit sa fie unul cat mai mare. Izolarea fonica si termica, protectia in caz de incendii sau de umiditate mare, flexibilitate sporita in utilizare, numarul mare de posibilitati de punere in opera si realizare a finisajelor, precum si versatilitatea materialului, toate recomanda peretii de gips-carton. Pe de alta parte peretii interiori din gips-carton sunt buni si in situatiile in care se doreste recompartimentarea, redesenarea intregului spatiu pentru o productivitate crescuta si o reasezare a configuratiei spatiului aflat la dispozitie.
Cu preturi bune si usor de gasit in magazine online de profil, simplu de comandat, peretii interiori din gips-carton se vor monta intotdeauna de echipe de profesionisti care au experienta cu acest tip de materiale pentru  rezultate cat mai bune la finalul lucrarilor din spatiile destinate birourilor. Doar peretii din gips-carton pot oferi atat confort, cat si siguranta si stabilitate, dar si un aspect deosebit al intregului spatiu, asadar sunt un material potrivit pentru orice lucrari de compartimentare si recompartimentare.


No comments:

Post a Comment