Wednesday, February 21, 2018

Un regim de viata corect in vederea unei sarcini sanatoase

Orice viitoare mamica trebuie sa fie interesata de planificare sarcina intrucat doar pe aceasta cale se pot bucura de cele mai bune conditii, iar bebelusii vor avea toate sansele la o dezvoltare corecta. Astfel, Femibion vine in ajutorul acestora cu cele mai pretioase sfaturi si informatii, dar si cu suplimentele alimentare adecvate, perioada sarcinii fiind una foarte complexa.

Mergi la dentist
Este esential ca inainte de concepere sa fie rezolvate toate problemele de sanatate, iar acestea le includ si pe cele ale cavitatii orale intrucat in timpul sarcinii nu pot fi puse in aplicare multe tratamente. Astfel, este ideal ca situatiile neplacute sa fie prevenite, iar igiena orala nu trebuie omisa.

Limiteaza consumul de cafea
Unii experti sunt de parere ca nu este indicat sa fie consumate mai mult de 200 de miligrame de cafea in fiecare zi pe perioada conceptiei si a sarcinii, astfel ca se recomanda ca gravidele sa fie foarte atente la acest aspect.

Renunta la fumat
Pe langa multe alte dezavantaje, fumatul poate reduce considerabil sansele de a ramane insarcinata, dar atrage si diferite probleme precum nasterea prematura, pierderea sarcinii, iar bebelusii sunt supusi unor riscuri foarte mari. In acelasi timp, este important si ca partenerul de viata sa renunte la acest viciu.

Renunta la consumul de bauturi alcoolice
La fel ca fumatul, si conusmul de bauturi alcoolice atrage o multime de probleme pentru bebelusi, fiind si mai dificila conceptia. In schimb, hidratarea joaca un rol foarte important, astfel ca se recomanda un consum de circa doi litri de apa in fiecare zi.

Pregateste bugetul
Orice femeie interesata de planificare sarcina trebuie sa pregateasca si bugetul adecvat pentru aducerea pe lume a unui copil, iar costurile se pot dovedi a fi destul de ridicate intrucat nu trebuie sa lipseasca hainutele, mancarea, lenjeria, caruciorul si multe altele.

No comments:

Post a Comment