Wednesday, March 15, 2017

Cele mai bune maiouri pentru barbati

Vara este unul din anotimpurile preferate ale celor mai multe persoane intrucat sunt disponibile o multime de noi activitati ce pot fi efectuate datorita vremii potrivite, insa acesta este si momentul potrivit in care se poate face trecerea la o garderoba mult mai prietenoasa si mai confortabila. Astfel, din dulapul cu imbracaminte nu trebuie sa lipseasca maiouri barbati de la branduri renumite, ideale pentru zilele caniculare in care temperaturile extreme pot reprezenta o problema.
Unde gasesc?
Cu siguranta ca cei mai multi dintre barbati nu au rabdarea necesara pentru a petrece cateva ore prin magazine pana cand sa gaseasca maiourile potrivite, iar de acest lucru a decis sa profite magazinul online OutMag, unde o comanda se plaseaza in doar cateva minute. Astfel, se economiseste timp pretios, ce poate fi petrecut in multe alte moduri mai placute, iar fiecare produs dispune de mai multe imagini, motiv pentru care este usor sa se ia o decizie buna.
Materiale de calitate
De asemenea, toate produsele comercializate de OutMag, aici fiind incluse si maiouri barbati de la branduri renumite, sunt confectionate din materiale de calitate, atat pentru a arata grozav, insa si pentru a fi foarte confortabile, intrucat acesta este rolul hainelor. In plus, si produsele sunt variate, pentru toate gusturile, fiind imposibil ca cineva sa nu gaseasca ceva pe placul sau, fie ca este vorba de maiouri simple, albe, negre, colorate sau cu diferite imprimeuri.
Preturi bune

Un alt avantaj important adus de OutMag este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Sunt propuse periodic si diferite oferte si promotii de care merita sa profite oricine, iar transportul este asigurat gratuit prin curier pentru fiecare comanda in valoare de minim 199 de lei. Cu alte cuvine, clientii isi primesc produsele direct la domiciliu in cel mult doua zile de la plasarea comenzii.

Thursday, March 2, 2017

Ai nevoie de un City Break in Dublin

City Break Dublin

Fie şi numai pentru că acest oraş a fost pomenit de Ptolemeu, acum vreo două mii de ani, şi tot merită să fie văzut, iar un City Break este ideal.

Iar dacă vorbim de faimă, numele acestui oraş este legat de foarte mari scriitori, începând cu Swift şi continuând cu patru câştigători de premiu Nobel pentru literatură. Iar cel mai celebru, pe lângă aceştia, este James Joyce care a revoluţionat literatura dar a şi zugrăvit detalii din Dublin.
Un City Break Dublin poate începe de la Depozitul Guiness, fosta clădire de peste 250 de ani a fabricii de bere cu acest brand, clădire remodelată în formă de halbă, oferind o panoramă de 360 de grade asupra orasului.

Irlandezii îl au ca patron spiritual pe Sfântul Patrick, de ziua căruia este sărbătoare naţională, marcată peste tot prin lume, acolo unde au ajuns irlandezii (17 martie). Prin tradiţie culoarea preponderentă este verdele iar simbolul, frunza de trifoi, prin care sfântul Patrick a promovat creştinismul, este la mare preţ.

Catedrala care-i poartă numele a fost construită acum aproape 900 de ani.
Şi tot din acest domeniu al credinţei merită văzute cărţile sfinte Book of Kells, un set de evanghelii scrise în latină, în jurul anului 800, păstrate la Colegiul Trinity.  

Specificul irlandez poate fi admirat şi cu prilejul unei vizite la vechea distilerie de whiskey Jameson, în Smithfield Square, un spaţiu de asemenea modernizat pentru turiştii care vor să afle despre modul de preparare, care să guste sau care vor să cumpere un suvenir.
Kilmainham Gaol este un muzeu care la origine a fost o închisoare, devenită simbol al luptei pentru independenţă, un loc unde mulţi conducători naţionalişti au fost închişi.
Parcul acvatic AcquaZone oferă distracţii pentru întreaga familie, fiind unul dintre cele mai spectaculoase, prin imaginaţie, din Europa.