Monday, September 14, 2015

drone cu camera pentru orice buzunarCalitate exceptionala si imagini extrem de clare. Acestea sunt caracteristicile de baza la care sa va asteptati din partea acestor gadget-uri simpatice. Principalele lucruri pe care le-am observat au fost stabilitatea aparatului, cu protectia de 360 de grade de jur imprejur si giroscopul cu 6 axe. Prima data a fost foarte usor de lansat, nu am avut probleme.
            Personal mi-a placut foarte mult experienta pe care mi-a dat-o, inregistrarile audio-video sunt incredibil de clare si pozitia camerei este estul de stabila in timpul zborului in exterior pe conditii nu chiar asa favorabile. Am putut filma atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte : cu ajutorul luminilor LED de pe partea stanga si dreapta, drona poate functiona noaptea la fel de mine, si astfel pot spune ca am surprins lucruri frumoase si la lasarea serii.
            Am achizitionat drona cu camera pentru mine si ulterior inca una pentru fratele meu. Stiind ca impartasim aceeasi pasiune pentru fotografii si aparate teleghidate, am zis ca va fi un cadou simpatic care sa ne aduca aminte de copilarie. Surpriza i-a placut nespus de mult. Am observat ca nu am avut parte de probleme la frecvente, acestea neinterferand in vreun fel.
            Dronele au si mod pentru incepatori, si mod pentru profesionisti. Puteti sa va obisnuiti mai repede la inceput cu marimile si greutatea ei in timpul zborului, activand modul pentru incepatori. Mai mult ca sigur nu va va lua mult, in mai putin de o saptamana am reusit sa o fac sa execute fiecare miscare ce imi trecea prin gand.
            O drona cu camera este cea mai potrivita daca imortalizarea peisajelor de la inaltime este ceea ce cautati. Iar daca aveti de gand sa le oferiti in dar, persoanele dragi pe care le aveti in minte vor aprecia cu siguranta gestul dumneavoastra!

No comments:

Post a Comment