Wednesday, July 20, 2016

Smartwatch cu SIM card? Ce este si de unde poate fi achizitionat?

Tehnologia a avansat simtitor in ultimii ani, iar una dintre cele mai utile inventii este smartwatch-ul. La momentul actual gasim pe piata numeroase oferte dar si o multime de modele care mai de care mai performante. Unul dintre cel mai cautat tip de astfel de ceas este cel numit smartwatch cu SIM. In cazul in care doriti sa va achizitionati un ceas inteligent cu SIM incorporat, este bine sa tineti cont de anumite detalii si criterii pentru a lua decizia cea mai buna.
Cum alegem un smartwatch?
Rezistenta bateriei
Unul dintre cele mai importante criterii este bateria ceasului deoarece aceasta face de multe ori diferenta intre un produs util si unul inutil. Este neplacut sa trebuiasca sa iti incarci bateria din cinci in cinci ore sau sa ramai cu acumulatorul descarcat cand ai cea mai mare nevoie de ceas. De asemenea, trebuie sa tii cont ca un smartwatch este facut astfel incat sa reziste cu bateria incarcata si cateva zile. In functie de cat de des este folosit ceasul, bateria poate dura intre 4-5 zile. Un alt lucru important este sa verificati daca incarcarea se face wireless sau prin cablu USB.
Caracteristici si functii
Datorita stilului de viata diferit si implicit a nevoilor fiecaruia, companiile care se ocupa cu crearea acestui tip de gadget sunt extrem de competitive in ceea ce priveste tipurile de functii indeplinite. Pe cand unele smartwatch-uri indeplinesc doar niste cerinte de baza ale clientilor precum citirea mesajelor, primirea de notificari sau utilizarea calculatorului si a temporizatorului, alte smartwatch-uri sunt inclinate spre partea de sanatate sau pe cea sociala.
Pentru cei care nu au un buget restrans, exista ceasuri care iti permit navigarea nerestrictionata pe internet, diferite functii audio-video, masurarea tensiunii, a pulsului etc. Smartwatch-uri cu SIM pot fi gasite atat cu functii de baza, cat si cu altele mai performante.





Monday, July 4, 2016

Un lucru important de stiut despre dezinsectie



Dezinsectia reprezinta actiunea ce are ca scop eliminarea si combaterea, printr-o serie de mijloace, a insectelor de orice fel, regasite in orase sau zone rurale. In functie de rolul si scopul utilizarii ei, dezinsectia este de mai multe feluri.

Aceasta este cel mai frecvent folosita in zonele urbane pentru prevenirea aparitiei insectelor, iar procedura poarta numele de dezinsectie profilactica si se realizeaza dupa anumiti parametri. Un alt scop, este cel de eliminare al insectelor deja aparute. Dezinsectia curativa sau de eliminare include mai multe etape in functie de o serie de factori precum gravitatea infestarii. Ambele tipuri de dezinsectie sunt solicitate des chiar si in marile orase, precum Bucurestiul.

Deoarece fiecare dezinsectie presupune mai multe procedee complicate, care trebuie facute dupa anumite criterii, este indicat sa solicitati ajutorul unei companii de dezinsectie Bucuresti.

Generalitati

Un lucru important de stiut despre dezinsectie este acela ca aceasta poate fi uneori inutila in anumite zone deja infestate cu insecte. O firma specializata va sti ca in aceste cazuri trebuie eliminat in primul rand focarul care a dus la aparatia insectelor, iar mai apoi trebuie efectuata procedura propriu zisa. In ceea ce priveste problema gandacilor din apartamente, nu este suficienta dezinsectia numai in acestea. Pentru a scapa pentru o perioada mai lunga de taratoare, trebuie curatat, dezinfecta, iar mai apoi realizata dezinsectia in subsoluri si pe scara. 

Trebuie avuta mare atentie la substantele pe care le folosim, deoarece gandacii pot deveni imuni la acestea, iar inlaturarea lor se va face cu dificultate mai tarziu. De asemenea, insectele apar daca le sunt oferite conditii care sa le favorizeze dezvoltarea si inmultirea, iar apa, locurile intunecate si hrana reprezinta factorii care atrag insectele. Cu toate acestea nu se poate elimina umezeala dintr-un subsol sau hrana dintr-o fabrica de alimente, iar din acest motiv dezinsectia trebuie facuta mai frecvent.